Öne Çıkanlar hür mersin İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz’dan 18 Mart Zaferi Anma Mesajı

Çanakkale Zaferi ile Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik aşkını tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen Başkan Yılmaz; “Hiç unutulmasın ki, Çanakkale yalnızca bir şehrin adı değil, dünyanın en büyük şehitliğinin de ebediyen tütecek ocağı, dillerden hiç düşmeyecek şanlı unvanıdır. Çanakkale bir şuurdur, bir ufuktur, bir gururdur, aziz şehitlerimizin zafer emanetidir.” dedi.

“Çanakkale Ruhunu Her Daim Yaşatacağız.”

Başkan Yılmaz, Çanakkale ruhunu ve azmini her daim yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirterek; “Milletimizin, imkânsızlıklar içerisinde göstermiş olduğu vatan sevgisi, dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirtmiştir. Çanakkale’yi geçilmez kılan, tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet,  minnet ve şükranla anıyorum. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.