Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

Başkan Yılmaz’dan Ramazan Ayı Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Ramazan ayının, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyerek; “İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, dayanışmanın ve kardeşliğin daha da arttığı mukaddes bir aydır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayın milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa başta sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.