Öne Çıkanlar mersin zafer bayramı Tarsus Silifke hür

Bu haber kez okundu.

Akdeniz'in Kadınlar Korosu Sanatseverleri Büyüledi

Mersin Akdeniz Belediyesi, Akdeniz’in birlikteliği sağlamak ve sanat icra etmek üzere önemli bir projeyi hayata geçirdi. Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosunun, ‘'Şarkılarla Şiirlerle Anneler' konseri izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı.

Akdeniz Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen konsere, Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın eşi Behiye Gültak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürü Serbülent Biçer ile çok sayıda davetli katıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, "Akdeniz; bu şehrin kalbi, her şeyidir. Akdeniz, paraların kazanıldığı, ticaretin yapıldığı, serbest bölgenin, limanın, organize sanayi bölgelerinin olduğu bir yer. Akdeniz'de para kazanılmazsa Mersin'de bu kadar zenginlik olmaz. Ancak Akdeniz ne yazık ki en çok kadınların ve gençlerin ezildiği bir ilçe konumunda. Bu durumları gözeterek göreve geldiğimizden bu yana çeşitli hizmet ve projeler üreterek programlar yapmaya devam ediyoruz. Kadın kooperatifleri kurduk. Şu an Sanayi Bakanlığımızın desteği ile Türkiye'nin birçok yerinden sipariş alacak duruma geldiler. Ayrıca anne-kız projemiz ile devamlı kamplara gönderiyoruz. Geçtiğimiz hafta bölgemizdeki hanımefendileri Gaziantep'e geziye götürdük; Mut, Hatay, Tarsus'a da götüreceğiz. Bu hizmetimiz de devam edecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.