Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Annesi Tarafından Zincire Vurulan Kız Kurtarıldı

Adana’nda yabancı uyruklu Semire M.´nin,  kızı V.C.’yi iddiaya göre sürekli evden kaçıp, kentteki trafik ışıklarında dilendiği için evin yatak odasındaki pencere demirlerine ayağından zincirle bağladı.

Bir ay boyunca zincire bağlanıldığı öğrenilen V.C., bağırarak yardım istedi. Kızın sesini duyan mahallelinin olayı ihbarı etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kız çocuğunu ve o sırada evde olan kızın abisini emniyete götürdü.

V.C. ifadesinde, "Bir ay boyunca ayağım zincirle bağlı şekilde yatak odasında kaldım. İhtiyaçlarımı annem karşılıyordu ancak zinciri hiç sökmedi. Olay günü eve gelen polis ekipleri beni kurtardı. Kimseden şikayetçi değilim" dedi.

Anne Semire M. ise ifadesinde, "Kızım haberim olmadan, trafik ışıklarında dilencilik yapıyordu. Sürekli evden kaçıyordu ve nerede kaldığını bilmiyordum. Sözümü dinlemiyordu. Evden kaçmaması için bir ay önce ayaklarını zincirle bağladım. Oğlumun olayla ilgisi yoktur" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Semire M., çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezasına çarptırıldı. Abi Usame C. ise savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, ailesinden şikayetçi olmayan V.C. de kendi isteğiyle evine döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.