Öne Çıkanlar mersin zafer bayramı Tarsus Silifke hür

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'dan Karantina Sonrası İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından İstanbul Kısıklı'da bulunan evinde karantinaya girmişti. Dün akşam saatlerinde Covid-19 negatif çıkan test sonucunun ardından karantina süreci biten Erdoğan, bugün cuma namazını kılmak üzere Çamlıca Camisi'ne geçti. Cami çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Süreci Çok Rahat Atlattım

2 doz Sinovac, 3 doz da Biontech oldum. Bu aşıların tesiriyle de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içinde aslında biz negatife döndük. Pazartesi nasip olursa Birleşik Arap Emirlikleri'ne bir seyahatim olacak.. Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ne bitkinlik olmadığı gibi evde de çalışmalarımı, uluslararası, ulusal, hepsini yürüttüm. İstanbul'da Ankara'yla sürekli irtibatı sürdürdük.


Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz

Televizyonlara baktığınız zaman batıda şu an elektrik, doğal gaz fiyatları nerelerde... Biz şu anda vatandaşlarımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz.
 

Cumartesi günü Zonguldak'taki Teoman Duralı kavşağının ve tünellerinin açılışına buradan katıldım. Muhteşem eser meydana geldi, adına yakışır oldu. Teoman hocamız bambaşka bir isimdi. Mekanı cennet olsun inşallah. İlk defa Zonguldakımıza böyle bir eser kazandırmış olmanın bahtiyarlığı içindeyiz. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.