Öne Çıkanlar mersin zafer bayramı Tarsus Silifke hür

Bu haber kez okundu.

ASHİB Yeni Başkanını Seçti

AKİB merkez binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen ASHİB 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Yüksel Akgöl ve Tahsin Kabaali’nin listeleri yarıştı. 154 üyenin oy kullandığı genel kurulda sandığa giden ASHİB üyeleri, yönetim kurulu başkanı ile yönetim kurulu ve denetim kurulunun asil ve yedek üyeleri ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin genel kurulunda ASHİB’i temsil edecek delegeleri belirledi. Kullanılan 154 oyun 82’sini alan Yüksel Akgöl seçimin galibi oldu.


ASHİB’in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgöl, 4 yıl süreyle Akdenizli hayvansal gıda ihracatçılarına hizmet veren Huriye Yamanyılmaz ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür edip, yeni dönemde hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.