Öne Çıkanlar mersin hür İHA su çocuk

Bu haber kez okundu.

Akdeniz'de Metruk Binalar Yıkıldı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde, yıllar önce sahipleri tarafından boşaltılan ve kaderine terk edilen 3 metruk bina yıkıldı. Çevrede yaşayan vatandaşlar açısından, barındırdığı kirlilik ve haşerat açısından tehlike arz eden metruk binalar uyuşturucu bağımlılarının da uğrak mekanı haline gelmişti. Akdeniz Belediyesi ekipleri, yıkımla ilgili mahkeme kararlarının ardından kolları sıvayarak yıkım işlemlerini başlattı. 

Fen işleri ekiplerinin terk edilmiş metruk evleri yıkım çalışmasına tanık olan Kiremithane Mahallesi sakinleri, bu tür yerleri oyun alanına çeviren çocukları için büyük tehdit oluşturan ve her an yıkılma riski taşıyan harabe haldeki binaların yıkımından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.