Öne Çıkanlar mersin İHA mahalle muhtar üretim

Bu haber kez okundu.

Telefon dolandırıcısı bu kez suçüstü yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 65 yaşındaki S.K. adlı yaşlı adamı cep telefonundan arayan kimliği belirsiz kişiler, kendilerini polis-savcı olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin kuyumcu soygununda kullanıldığını söyleyerek yaşlı adamı paniğe ve korkuya sevk etti. Şüpheliler, soruşturma çerçevesinde yaşlı adamdan ikametinde bulunan para ve altınları eve gelecek olan polise teslim etmesini istedi.
Durumdan şüphelenen S.K., polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbarı değerlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, S.K.'nin ikameti ve çevresinde tedbirleri alarak şüpheli A.Ş.M.'yi, 111.500 TL, 325 Euro, bin 15 dolar, 42 çeyrek, 17 adet yarım altın, 19 tam altın, 1 cumhuriyet altını ve 1 adet 22 ayar bileziği aldığı sırada suçüstü yakaladı.
Para ve altınlar mağdur S.K.' ye teslim edilirken, şüpheli A.Ş.M (20) işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.