Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

MERSİN’DE KAR 30 KIRSAL MAHALLEYİ ELEKTİRİKSİZ BIRAKTI

Mersin'in yüksek rakımlı birçok bölgesi gibi Erdemli ilçesinin yüksek kesimlerinde de yoğun kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı yüksek rakımlı yerleşim yerlerinde yer yer 60 santimetreyi geçti. Kar ve soğuk hava sebebiyle enerji nakil hatlarının zarar görmesi sonucu kırsal Aydınlar, Tozlu, Sorgun, Toros, Güzeloluk, Harfilli, Güneyli, Yağda, Kızılen, Albeyli, Elbeyli ve Şahna başta olmak üzere 30 yerleşim yeri enerjisiz kaldı. Yerleşim yerlerine yeniden elektrik verilmesi için çalışma başlatıldı. 

Şahna Mahallesi Muhtarı Cumali Toker, hatların yoğun kar yağışından zarar gördüğünü belirterek, coğrafi şartların güç olduğunu, bu sebeple de elektriğin birkaç gün verilemeyebileceğini dile getirdi. 

Öte yandan, Küstüllü Mahallesi'nde üç ağılın çatısının çökmesi sonucu 6 küçükbaş hayvanın telef olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.