Öne Çıkanlar merisn spor Vali yüz yüze eğitim arıtma tesisi

Bu haber kez okundu.

MİLLET BAHÇESİ ÇAĞRISI

 Gültak, “Millet Bahçesi hepimizin, sahip çıkalım” çağrısı yaptı. 

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Millet Bahçesindeki donatılara zarar verilmesi üzerine bir açıklama yaptı. Millet Bahçesi içerisinde bulunan donatı ve alanlara verilen zararla ilgili güvenlik güçlerine gerekli müracaatın yapıldığını ve kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Gültak, "Aylar süren büyük mücadele ve uğraşlarımız sonucu Mersin'e kazandırılan en önemli ve en büyük projelerden biri olan Millet Bahçesini bu halde görmek elbette üzücü. Tabi belediye olarak kırılanı, bozulanı hızlı bir şekilde onarmaya hazırız" dedi. 

"Keşke bunu yapmak zorunda kalmasak" 

"Akdeniz ve Mersin'e kazandırdığımız her türlü sosyal, kültürel ve sportif tesisimize, park ve yeşil alanlarımıza sahip çıkmak elbette görevimiz" diyen Gültak, "Ancak keşke bunu yapmak zorunda kalmasak. Keşke birileri, milletimizin alın terinden dökülen vergileriyle yapılan bu alanlara hiç zarar vermese. Halkımızdan tek ricamız, bu tür değerlerimize zarar verenleri uyarmaları, gerektiğinde de emniyet birimlerimize haber vermeleridir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.