Öne Çıkanlar mersin hür tarafsız Erdemli İHA

Bu haber kez okundu.

MERSİN’DE ‘ÇAMAŞIR KAFE’ ÜNİVERSİTELİLERİN AKININA UĞRUYOR

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler Dairesinin Mersin merkezde ve Tarsus’ta hizmet veren ‘Çamaşır Kafe’leri, uzaktan eğitim döneminin ardından yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla birlikte üniversitelilere bir kez daha kapılarını açtı. 

2019 yılında Çiftlikköy Mahallesi'nde hizmete başladığı sıralarda öğrencilerden yoğun ilgi gören Çamaşır Kafe’nin ikinci şubesi de 2020’nin Haziran ayında Tarsus Üniversitesi civarında İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde açıldı. 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla Çamaşır Kafe’ye yoğun ilgi 

Artan vakalar nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi 'Çamaşır Kafe’leri de etkiledi. Bu süreçte az sayıda öğrenciye hizmet veren Çamaşır Kafe, yüz yüze eğitime başlandığı bu dönemde gençler tarafından yeniden yoğun ilgi görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.