Öne Çıkanlar hür şampiyonmersinidmanyurdu ziyaret kaza haber gündem

Bu haber kez okundu.

Kesilen Kurbanlık Sayısı Belli Oldu

Her ürüne 3 katı zam gelirken kurbanlık üreticisinin etine yüzde 30 zam geldiğini hatırlatan Yardımcı, “Ete yapılan yüzde 30 büyük bir zam değil. Vatandaşımız önce korktu ama sonra kurban pazarlarına akın etti. Pazarlarda söylediğimiz gibi her bütçeye uygun hayvan vardı. Küçükbaş fiyatları 2 bin TL’den başladı 8 bin TL’ye kadar gitti. Büyükbaşın fiyatı ise 20 bin TL’den, 60 bin TL’ye kadar ulaştı. Bunu geçen yılla kıyasladığımız zaman yüzde 30 büyük bir zam değil. Hayvanımızda yetti, kurbanımızda yetti, güzel bir bayram oldu” diye konuştu.

Vatandaşların daha çok tatil planı yaptığını dile getiren Yardımcı, “Buna rağmen beklediğimizden iyi oldu. Yol kenarlarında ve merdiven altı kesimler azaldı. Belediyelerin belirlendiği noktalarda kesim yapıldı. Ülke genelindeki tüm kasaplar bayramda görevlerinin başındaydı. Tüketicinin etlerini işlediler” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.