Öne Çıkanlar haber mersin mersinfikir gündem tarafsız

Bu haber kez okundu.

Proje tutarı 24 milyar 482 milyon TL

MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali İhsan Su, 2021 yılı itibariyle toplam proje tutarının 24 milyar 482 milyon lira olduğunu belirterek, yıllık ödeneğin yaklaşık 4 milyar lira, bu yılki harcamanın ise 1 milyar 143 milyon lira olduğunu söyledi.

Mersin İl Koordinasyon Kurulu'nun 2021 yılı 3’üncü toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı. Valilikte gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar, bölge müdürleri, il müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Su, toplantıda yaptığı konuşmada, kamu kurum ve kuruluşlarının kendi görev alanına giren kamu projelerini sıkı bir şekilde takip etmelerinin önemli olduğunu söyledi. Su, kamu projelerinde etkinlik, hız ve bitiriciliğin çok önemli olduğuna işaret etti.

Anahtar Kelimeler:
MersinVali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.