Öne Çıkanlar atsız afşın yılmaz Sel Terör hüriha

Bu haber kez okundu.

1250 rakımda Covid-19 aşısı

ADANA (İHA) - Adana'da yaz aylarını yaylada geçiren vatandaşlar, mobil ekipler tarafından aşılanıyor. İl Sağlık Müdürlüğü mobil ekipleri, Aladağ ilçesinin 1250 rakımlı Meydan Yaylası'ndaki Sohbet Evi yanında kurulan stantta vatandaşlara korona virüs aşısı yapıyor. Vatandaşlar, aşıyı kapılarına kadar getirip yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Aladağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Soydan, 1250 rakımlı Meydan Yaylası'nda aşılama için sağlık çalışanlarının özverili bir çalışma yaptığını ifade ederek, “Meydan Yaylası'ndaki bu hizmetten çok mutlu olduk. Aladağ'ın normalde 16 bin nüfusu var ama yazın 80 bine çıkıyor. Yerel yönetim olarak aşı uygulamasına tam destek veriyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Covid19AdanaAşıYayla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.