Öne Çıkanlar mersin hür İHA tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

Cumhur İttifakı Adaylarından Huzurkent’te Miting

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti Mersin İl Başkanı Âdem Aldemir ile AK Parti ve MHP Akdeniz İlçe Başkanları ile birlikte, Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği mitingde Başkan Gültak, meşale ve bayraklarla karşılandı. Seçim otobüsünün üzerinde, vatandaşlarla birlikte seçim şarkılarına eşlik eden ve ardından meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Başkan Gültak; kadınlar, gençler ve çocuklar için eğitim, spor, sağlık, kültür, sanat, meslek kursları ve istihdam projelerini hayata kattıklarını, 5 Akdeniz’in değişimi için büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.

“Bu toprakları işgalden kurtarırken şehit olan atalarımız kucak kucağa yatıyor." diyen Başkan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu devleti, muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın diye kurdu. Bu devletin İstiklal Marşı’nı Atatürk’ün yönettiği meclis kabul etti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan herkesin ortak değeri olsun ve okunsun diye İstiklal Marşı yazıldı. Okunmasın diye değil, Devletimiz bir, bayrağımız bir, Cumhuriyetimiz bir… Bunlara sahip çıkacağız. Türk’ü, Kürt’ü, Zazası ile Laz’ı ile Arap’ı, Alevi’si ve Sünni’siyle kardeşiz biz, hep birlikte yaşayacağız. Sizlerden aldığımız destekle inşallah başta Akdeniz olmak üzere diğer ilçe belediyelerini kazanacağız ve Mersin Büyükşehir Adayı Serdar Soydan kardeşimizi de seçtirerek kaldığımız yerden hizmetlere hızla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, gün içerisinde ayrıca Mersin Katolik Kilisesi’nin yanı sıra, Sarıibrahimli, Evci, Bağlarbaşı, Toroslar Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Bir yandan Akdeniz’i değiştiren hizmet ve çalışmaları anlatan Başkan Gültak, yeni dönemde hayata geçecek proje ve çalışmaları da tek tek açıklayıp 31 Mart’ta Mersinli seçmenlerin desteğini talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.