Öne Çıkanlar hür şampiyonmersinidmanyurdu ziyaret haber gündem kaza

Bu haber kez okundu.

Dudaklı Yörükleri Buluşması

Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

“Günledir Ulusal Medyanın Gündemindeyiz.”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak; “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük.” diye konuştu.

“Mersin ve İlçeleri Makûs Talihini Yensin Artık.”

Sözlerini; “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik.” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.