Öne Çıkanlar hür Adana MERSİNFKİR toroslarerdemli özel

Bu haber kez okundu.

Göztepe Altay maçında olayları çıkartan provokatörleri şiddetle kınıyorum

MHP'li Osmanağaoğlu dün akşam oynanan olaylı İzmir derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamanın tam metni şu şekilde;

"Dün akşam oynanan Göztepe Altay maçında çıkan, İzmir'imize yakışmayan görüntülere sahne olan ve nihayetinde maçın tatil edilmesiyle son bulan olayları çıkartan provokatörleri şiddetle kınıyorum.

İzmir'imizin iki köklü takımının şehrimize kazandırdığı değerleri hiçe sayan, Göztepeli ve Altaylı futbolseverlerin de tepkisini çeken, İzmirli hemşerilerimizin tümüyle reddettiği hadiseleri çıkaranların Türk Adaleti önünde hesap verecek olması hepimizi sevindirmiştir.

Olaylarda yaralandığını bildiğimiz Altaylı sporcumuza ve ağır yaralandığını öğrendiğimiz Göztepeli taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyorum.

Üç beş kendini bilmezin sebep olduğu bu olay; bugüne kadar köklü spor kulüpleriyle Türk futboluna sayısız katkıda bulunan güzel şehrimiz İzmir'imizin performansını etkilemeyecek, Türk futbolu ve İzmir kazanmaya devam edecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.