Öne Çıkanlar mersin mersinikir mhp istihdam mersin tiyatro

Bu haber kez okundu.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

16 takım içerisinde şampiyonluğu elde eden ve bu başarıyı ikinci kez tekrarlayan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı; 24-28 Temmuz ile 1-4 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Türkiye Volo Yer Oyunları Şampiyonası’na ve Petank Milli Takım Seçmeleri’ne katılacak. Takım, 8-12 Ağustos tarihlerinde Mersin’de Toroslar Bocce Tesisi’nde düzenlenecek olan Türkiye Volo Atış Oyunları Şampiyonası ile sezonu tamamlayacak.

Toroslar’ı ve Mersin'i en iyi şekilde temsil eden sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi spor kulübünde yetişen sporcuların ülkeyi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILMAZ; “SPORCULARIMIZ BİR KEZ DAHA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI”

Bocce branşının Toroslar’da ve Mersin’de daha fazla gelişmesi için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi Bocce Takımı'mız şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. 2022-2023 sezonu Bocce 1.Ligi Raffa, Petank ve Volo müsabakalarını Türkiye 1’incisi olarak tamamlayan sporcularımızı ve antrenörümüz Niyazi Kutlay’ı tebrik ediyor, bizlere ve Torosları'mıza bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Takımımız, başarısı zor olan bir sezona imza attı” dedi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’da rekor bir katılımla Dünya Bocce Şampiyonası düzenlediklerini hatırlatarak; “Geçtiğimiz yıl dünyada ilk kez ilçemizde gerçekleştirilen Dünya Erkekler ve Kadınlar Bocce (Raffa) Şampiyonası ile Dünya Erkekler Bocce (Volo) Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık.  Dünyanın birçok ülkesinden gelen sporcu ve heyetin katıldığı organizasyonu başarıyla tamamladık. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Takımımızın başarısı, ülkemizin başarısıdır. Sporcularımızın daha nice başarılarla bizleri yine gururlandıracağına canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Katıldığı her şampiyonada başarılarıyla birçok derece elde eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, elde ettiği şampiyonlukların yanı sıra milli takıma kazandırdığı sporcular ile Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma ünvanını da koruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.