Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

Türkiye Bocce müsabakalarında oldukça önemli başarılar elde eden Toroslar Belediyesi Bocce takımı yeni bir zafere imza attı. Takım, Türkiye 1. ve 2. Bocce Ligi 2. etap volo müsabakasında, 1. Lig sezonunu Türkiye 3'üncüsü olarak tamamladı.

5-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve 36 takımın katıldığı müsabakada Toroslar Belediyesi Bocce Takımının milli sporcusu Mehmet Can Yakın, erkekler volo basamak dalında, sporcu Sabiha Koçak da kadınlar volo basamak dalında yarıştı. Yaklaşık 10 yıldır Toroslar Belediyesi Bocce Takımı’nda performans gösteren ve yurt dışına transfer olan ilk Türk bocce sporcusu olan Mehmet Can Yakın, desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi Bocce Takımı ile gurur duyduğunu ifade etti. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay da müsabakaya Türkiye'nin dört bir yanından katılan sporcuları, Toroslar’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kutlay, "Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz, aynı zamanda Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi. Bocce branşına önem veriyor. Spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.