Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlara Büyük İlgi

Türkiye Kupası’nı kazanan Çukurova Basketbol Kulubü, turnuva boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarıyla Forum Mersin Alışveriş Merkezinde buluştu. Etkinliğe tüm takım oyuncuları katılırken, takım kaptanı Esra Ural Topuz, Türkiye Kupası’nın kazanılmasında taraftarın desteğinin oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, "Hedefimizi gerçekleştirerek kupayı kentimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüzde lig kupası var. Bizim için özel bir zamanda, bayramda mücadele edeceğiz. Bizi yalnız bırakmayın ve lig kupasını da beraber kaldıralım. Gelin hep birlikte çifte bayram yaşayalım" dedi.

Konuşmanın bitmesiyle birlikte taraftarların forma, poster ve fotoğraflarını imzalayan oyuncular, daha sonra portatif potalarda yeteneklerini sergilediler. 

Etkinliğin sonunda düzenlenen şut yarışmasında derece yapan vatandaşlara basketbol topu ve tişört hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.