Öne Çıkanlar mersin hür İHA Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Mersin, Gazella Gazella’ya Şefkat Eli Uzattı

Nesli tükenme tehlikesi altına olduğu için koruma altında bulunan Şanlıurfa ceylanı, Mezitli’nin Cırman mevkiinde görüldü. Vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Erdemli Şefliğine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye giden ekipler bitkin haldeki ceylanı alarak şefliğe getirdi. Veteriner hekim tarafından kontrolleri yapılıp tedavisi gerçekleştirilen ceylan kısa sürede iyileşti. Daha sonra ceylan, doğal yaşam alanı Şanlıurfa’ya gönderildi.

2 yaşındaki dişi ceylan hakkında konuşan DKMP Erdemli Şefi Mevlüt Çetin, ”Burada tedavisini tamamladık. Bugünde bakanlığımıza bağlı 75. Yıl Ceylan Üretme istasyonuna teslim edeceğiz. Burada doğal ortamda diğer ceylanlarla yaşam şansı bulacak. Bulunduğunda çok bitkin haldeydi, uzun süre dışarda kalmış. Tedavisini tamamladık şuanda durumu iyi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.