Öne Çıkanlar mersin hür İHA su çocuk

Bu haber kez okundu.

Akdeniz, Hız Kesmeden Yenileniyor

Mersin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hizmet vermeye, ilçeyi güzelleştirmeye, mahalle sakinlerinin de gündelik hayatını kolaylaştırmaya  hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Kiremithane, Gündoğdu, Yeni Mahalle, Hal, Şevket Sümer, Güneş ve birçok merkez mahallenin sokaklarında kilit taşı ve kaldırım yenilemesi yapan ekipler, okul ve cami gibi eğitim ve ibadethanelerin de eksiklerini gideriyor.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bayram boyunca vatandaşların hizmetinde, uğrak yerlerde bulunan park ve yeşil alanlarda temizlik ve budama çalışması yaptı. Ekipler, Güneş Mahallesi Taziye Evinin bahçesinde kuruyan ağaçların yerine de yenilerini dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.