Öne Çıkanlar mersin hür İHA su çocuk

Bu haber kez okundu.

Araçlar Yediemin Depolarında Çürüyor

Mersin'de yediemin otoparklarında bulunan binlerce araç sahipleri tarafından alınmayınca çürümeye terk edildi. Sadece bir otoparkta 650 otomobil ile bin 600'e yakın motosiklet bulunurken, bu araçlardan bazıları neredeyse 20 yıldır sahibi tarafından alınmayı bekliyor. Yediemin otoparkı işletmecilerinin isteği ise piyasa değeri milyonlarala ifade edilen bu araçların tekrar piyasaya sokulması. 

İHA'ya konuşan Ata Otopark ve Yediemin Deposu işletmecisi Mehmet Kuş'ta bunlardan biri. Otoparkında yaklaşık 650 otomobil, bin 600 civarında da motosiklet bulunduğunu bildiren Mehmet Kuş, Mersin'de kendi işletmesi dışında 5 tane daha yediemin dopusu olduğunu ifade etti. Kendi işletmesinde 16 - 17 yıldır bekleyen araçlar olduğunu söyleyen Kuş, "Bu araçların piyasa çıkması, ikinci el piyasasını da etkileyecektir. Ayrıca vergi olarak da devlete katkı sağlayacaktır. İnşallah bu araçlar hızlı bir şekilde piyasaya çıkarsa hem biz rahatlarız hem de devletimize yararı olur” ifadelerini kullandı. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.