Öne Çıkanlar Silifke merisn spor Vali arıtma tesisi

Bu haber kez okundu.

Altunok, “Bu Ödülü Tüm Kadınlarımız Adına Alıyorum”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye kazandırdığı hizmetlerin yanı sıra üreten kadınlara verdiği desteklerden dolayı ‘altınçağ’ onur ödülüne layık görüldü. 

Sanat, spor, iş ve siyaset alanında önemli isimlerin katıldığı ’altınçağ’ ödül töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Silifke’mize kazandırdığımız hizmetlerimizin ödülle taçlandırılması bizim için mutluluk vericidir. Çalışmalarımızla ve hayata geçirdiğimiz projelerle birlikte Silifke’mizin geleceğini planlamak ve en iyi hizmeti sunmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. İlçemize yaptığımız hizmetler ve yatırımlarla birlikte en hızlı gelişen ve büyüyen bir kent olma yolundadır. Tüm projelerimiz, Silifke’mizin güçlü geleceğini planlamak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak içindir. Bu çalışmalarımızın yanı sıra ilçemizde yaşayan üretici kadınlarımızı bir araya getirmek ve kadınlarımızın ev ekonomisine katkıda bulunmalarına imkan sağlayacak olan kadın emek pazarını hizmete açtık. Hayata geçirdiğimiz projelerle üreten kadınlarımızın emeklerini ve yüreklerini ortaya koydukları ve geçimlerine, aile bütçelerine bir katkı sağlayamaya çalıştıkları bir faaliyet alanı oluşturduk. Üreten kadınlarımıza yönelik hazırladığımız ve uygulamaya koyduğumuz projelerden dolayı bugün burada aldığımız ödül bizleri mutlu etmiştir. Biz büyük bir aileyiz. Bu ödülü de tüm Silifkeli hemşehrilerimiz ve kadınlarımız adına alıyorum” diyen Başkan Altunok ödülünü Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’le birlikte aldılar. 

Ödül törenini düzenleyen Gamze Görgen’de konuşmasında, “Bu yıl dördüncüsünü  gerçekleştirdiğimiz altın çağ ödül törenimizde Mersin’imize ve ilçelerimize emek veren, yatırım yapan ve tüm Mersin halkımıza hizmet eden herkesi burada bir araya getiriyoruz. Hepsi bir birinden değerli hizmet insanımıza ödüllerini veriyoruz. Yaptığımız incelemeler ve araştırmalar neticesinde de Silifke’mizi ve Silifkeli hemşehrilerimizi modern, sağlıklı ve önemli projelerle buluşturan ve en önemlisi de üreten kadınlarımıza yönelik hayata geçirdiği projelerden dolayı Belediye Başkanımız Sadık Altunok’u  tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Üreten kadınlara yönelik projelerin yer aldığı bir videoyu da katılımcılara izleten  Başkan Altunok’un sahneye  folklorcularla birlikte Silifke’nin meşhur yoğurdu, çileği, limonu ve el dokumalarını sergileyerek çıkması da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.