Öne Çıkanlar mersin hür Silifke tarafsız Erdemli

Bu haber kez okundu.

Altunok, İlköğretim Haftası Kutlama Programına katıldı

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’le birlikte Atayurt ilkokulunu ziyaret eden Başkan Altunok, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyerek öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Atayurt ilkokulu bahçesinde düzenlenen ilköğretim haftası kutlama programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Tören daha sonra  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan folklor gösterilerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle kutlanan ilköğretim haftası programında sınıfları da ziyaret eden  Belediye Başkanı Sadık Altunok, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyerek 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Daha sonra Atayurt Ortaokulu ve Atayurt Gazi Çok Programlı Anadolu Lisesini de ziyaret eden Başkan Altunok, burada da öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Okul öğretmenleri ve öğrencilerle görüşen Silifke Belediye Başkanı Altunok konuşmasında, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ilköğretim haftası kutlama programı nedeniyle bugün Atayurt ilkokulumuzu ziyarete geldik. Öğrenci ve öğretmenlerimizin sevincini ve heyecanını paylaşmak için buradayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum, güler yüzünüzle pazartesi günümüzü şenlendirdiniz. Çocuklarımızın da güzel sesleriyle keyiflendik. Her birinize emekleriniz ve sabrınız için teşekkür ederken başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum” diyerek öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyelerde verdi. 

Atayurt ilkokulu bahçesinde düzenlenen programa Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğurhan Uğur, diğer protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.