Öne Çıkanlar merisn spor Vali arıtma tesisi yüz yüze eğitim

Bu haber kez okundu.

Altunok, “Muhtarlar Bizim Baş Tacımız”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok: “Muhtarlar bizim baş tacımız, bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız. Bu laf, boşuna söylenmiş bir şey değil. Samimi bir söz, yürekten gelen bir şey. Sizleri seviyoruz, sayıyoruz, Silifke Belediyesi olarak sizlerle beraber çalışmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Muhtarlık görevinin toplumun temel yapı taşlarından biri olduğunu dile getiren Silifke Belediye Başkanı Altunok,  “Muhtarlar en ücra köşelere ulaşabilen, devletle halkın arasındaki kılcal damarlardır. Her bir muhtarımız, milletimiz adına çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektedir. İlçemize bağlı 88 mahallemizde görev yapan muhtarlarımızda bizim gözümüz kulağımızdır. Hizmetlerimizin takipçisidir. Halkımızla belediyemiz arasında önemli bir yere sahip olan muhtarlarımız fikir ve önerileri ile de bizlere her zaman destek vererek çözüm ortağımız olmuştur.  Biz de belediye olarak zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla fedakârca hizmet yürüten muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da muhtarlarımızla birlikte şehrimiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Silifke’mizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü noktasında gösterdikleri özverili gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın gününü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.