Öne Çıkanlar mersin ggündem hür İHA Ölü

Bu haber kez okundu.

Altunok, Muhtarlarla Buluştu

İlçeye bağlı 88 mahalle muhtarıyla bir araya gelen ve günlerini kutlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  “Muhtarlar bizim baş tacımız, bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız. Bu laf, boşuna söylenmiş bir şey değil. Samimi bir söz, yürekten gelen bir şey. Sizleri seviyoruz, sayıyoruz, Silifke Belediyesi olarak sizlerle beraber çalışmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Muhtarlar günü nedeniyle Keklik Restaurantta düzenlenen yemekte konuşan Başkan Altunok, “Mahallelerimizin medarı iftiharları çok sevgili muhtar kardeşlerim, muhtarlar gününüz kutlu olsun. Siz değerli muhtarlarımız ve kıymetli eşlerinizle birlikte olmaktan ve bu güzel günü sizlerle birlikte paylaşmaktan son derece mutluyum. Mahallesine ve insanına hizmet aşkıyla dolu olan siz değerli muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Sizlerin hayatında her zaman önceliğiniz mahalleniz geliyor, mahallenin sorunlarını çözmek için var gücünüzle verdiğiniz mücadelenin farkındayız. Belediyemizle ilgili istek ve önerilerinizi biz de imkanlarımızı göz önünde bulundurarak en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Siz değerli muhtarlarımız bizim her zaman baş tacımızsınız. Birlikte Silifke anlayışıyla, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Silifke’mizde sizin gibi değerli yöneticilerle çalışmak bize her zaman güç vermiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlerle omuz omuza mücadele etmeye, vatandaşımıza hizmet götürmeye, ‘Birlikte Silifke’ anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Şimdiye kadar verdiğiniz, hizmet, destek ve dayanışma için çok teşekkür ediyoruz. Silifke’mizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü noktasında gösterdiğiniz özverili gayretlerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde görev yapan siz değerli muhtarlarımızın gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” diyerek günün anısına muhtarlara çeşitli hediyeler verdi. 

Yemekte ayrıca İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, AK parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya ve Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur’da halkı ve kenti yeni, kalıcı, modern ve sağlıklı projelerle buluşturan Belediye Başkanı sadık Altunok ekibine teşekkür ettiklerini açıkladılar. Dernek Başkanı Temur, İlçe Kaymakamı Aslaner, Belediye Başkanı Altunok ve diğer daire amirlerine bir de plaket sundu. 

Düzenlenen yemeğe Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, KAÇEP Başkanı Büşra Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Emniyet Müdür vekili Kemal Doğru, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, mahalle muhtarları ve eşleri katıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.