Öne Çıkanlar Silifke hür arıtma tesisi merisn Vali

Bu haber kez okundu.

Altunok, Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Aldı

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül töreni 14 Ekim 2023 günü Ankara Grand Dora Hotel'de gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 38 il ve 103 ilçede teşkilatı olan Kamu-Der tarafından  yurdun çeşitli yörelerinde görev yapan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, iş insanlarına ve basın mensuplarına başarılarından dolayı ödülleri verildi.

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ'un da katıldığı ödül töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen ve 2023’ün enlerinin seçildiği ödül töreninde Silifke Belediye Başkanı olarak ‘yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görüldüm. Bu ödülü bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Silifkeli hemşehrilerimiz adına alıyorum. Silifke’miz ve çocuklarımızın geleceği için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.