Öne Çıkanlar sanat mersintoroslarbelediyesi kanbağişı atlet toroslar

Bu haber kez okundu.

Koca: "Evlatlarımızla gurur duyuyoruz"

Onların kendilerini ifade etmeleri, büyük bir özgüvenle yazdıklarını yayımlamaları, küçük yaşlardan itibaren duygu ve düşüncelerini dışa vurmaları çok kıymetli" dedi.
Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl yürütülen 'Öykü Kitabı Oluşturma' projesi çerçevesinde hikayeler yazan ortaokul öğrencileri, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti. Öğrenciler, çocuklarımızın yüreklerinden süzülen hikayelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan 'Hikaye Fısıldayan Çocuklar' kitabını Koca'ya armağan etti.
Çocukların gelişimi için söz konusu projeleri önemsediklerini belirten Koca, "Evlatlarımızın böyle projeler içinde yer almasından gurur duyuyoruz. Onların kendilerini ifade etmeleri, büyük bir özgüvenle yazdıklarını yayımlamaları, küçük yaşlardan itibaren duygu ve düşüncelerini dışa vurmaları çok kıymetli. Bu projeyi yıllardır başarıyla yürüterek gelenekselleştiren Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, projede emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve aklı selim, zevki selim, kalbi selim evlatlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.