Öne Çıkanlar Adana toplantı özel toroslarerdemli uzaktan eğitim

Bu haber kez okundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Mesajında, büyük zaferin 99. yıl dönümüne kavuşmanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Vali Su; "Yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Samsun'da başlattığı kurtuluş mücadelesini, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonunda zaferle taçlandırmış ve bu güzel vatanımızı bizlere emanet etmiştir. Bizler de onların torunları olarak istiklal ve istikbalimize sahip çıkarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için onlardan aldığımız ilhamla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Vali Su, mesajının sonunda başta cumhuriyetin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle yad ettiklerini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
MersinBayramZafer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.