Öne Çıkanlar Adana toplantı özel toroslarerdemli uzaktan eğitim

Bu haber kez okundu.

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, saat 09.00’da Mersin Valisi Ali Su’nun tören kıtasını selamlamasıyla başladı.Törene, Vali Su’nun yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin milletvekilleri, askeri erkan, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

 Törende Vali Su, Tuğamiral Gedik ve Büyükşehir Beldiye Başkanı Vahap Seçer’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.
Tören Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Vali Su, Tuğamiral Gedik ve Büyükşehir Beldiye Başkanı Vahap Seçer askeri ciple törene katılanların bayramını kutladı. Öğrencilerin şiir okuduğu, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösteri sunduğu törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli bir üsteğmen yaptı.
Tören; bayrak flama grubu, askeri birlik, gaziler ve sporcu gençlerin tören geçişiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.