Öne Çıkanlar mersin hür tarafsız Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

Mersin’in Billboardlarında Sadece Seçer Var

Mersin Büyükşehir Belediyesinde kiralamaya tabi olan billboardların neredeyse hepsinde Seçer’in olması kentte tartışma konusu oldu. Tanıtımlarını yapmak isteyen adaylar, bu konudan muzdarip. 31 Mart yerel seçimler yaklaşırken kiralamaya tabi olan billboardların nisan ayına kadar dolu olduğu iddiası da adaletsiz bir yöntem tercih edildiği şeklinde yorumlandı.

Belediyenin 2022 yılına ait Sayıştay raporuna bakıldığında bankalardan çekilen krediler için yüksek faizler ödendiği ve bu faizin dönemsellik ilkesine aykırı olarak bağlı olduğu yıl faaliyet sonuçları tablosuna yansıtılmadığı görüldü. Hâl böyleyken belediyenin en büyük kâr kaynaklarından olan billboardların Seçer’in neden kendi tanıtımı için kullandığı merak konusu oldu. Hatta billboardların neredeyse hepsinin Seçer’in reklamının yer alması belediye imkânlarıyla seçim çalışması yaptığı söylemlerini de beraberinde getirdi. Kentin önemli kavşaklarında ve binalarında belediye logosu ile Seçer’in fotoğrafları olduğunu söyleyen adaylar bu konuyla alakalı karşılarında muhatap bile bulamıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ocak ayı meclis toplantısında bu konuyu gündeme getiren MHP’li meclis üyesi Mehmet Topkara; “Tüm billboardlarda Vahap Seçer’den başka bir şey göremiyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.