Öne Çıkanlar mersin tarafsız İHA muhtar mahalle

Bu haber kez okundu.

Şehit cenazesinde vatandaştan Vahap Seçer’e tepki: “Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin”

Tören sırasında Mersin Büyükşehir Belediyesindeki görevinden haksız yere çıkarılan işçilerden Cumali K. isimli vatandaş Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e “Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin” diye tepki gösterdi. Olayın üstüne Seçer’in adamları vatandaşa saldırmaya kalktı.
Dün birliğinde paraşüt eğitimi sırasında kaza geçirerek şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir (26) için bugün Muğdat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından şehit Demir, Mersin Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

“Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin”
Törene ise bir vatandaşın Vahap Seçer’e söylediği sözler damga vurdu. Tören sırasında Vahap Seçer’e “Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin” diye tepki gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesindeki görevinden haksız yere çıkarılan işçilerden Cumali K. isimli vatandaş, bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Bu sırada çevrede bulunan Vahap Seçer’in adamları vatandaşa saldırmaya çalışırken, polis ekipleri vatandaşı alarak, bölgeden güvenlik bir şekilde götürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.