Öne Çıkanlar sanat mersintoroslarbelediyesi kanbağişı atlet toroslar

Bu haber kez okundu.

Tarsus Belediyesi Ekip Sayısını Artırdı

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, salgının bir süre daha etkili olacağını öngören Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Covid-19’la mücadelede görev alan ekip sayısını artırdı. Bozdoğan, dezenfekte işlemleriyle yurttaşlara maske ve dezenfektan ulaştırılmasına yönelik çalışmaların da sürdürüleceğini bildirdi. Öte yandan ekipler, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını rutin olarak sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalleler dezenfeksiyon işleminden geçiyor, belirlenen program çerçevesinde her gün 3 mahalle dezenfekte ediliyor. Ayrıca çöpler planlı bir şekilde toplanıyor, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. Tarsus Belediyesi Covid-19’la mücadele kapsamında uygulama noktalarında vatandaşlara maske, el dezenfektanı ve hijyen paketi dağıtımına da devam ediyor.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Covid-19 salgın riski ortadan kalkana kadar çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti

Anahtar Kelimeler:
MahalleDezenfekteTemizlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.