Öne Çıkanlar mersin hür tarafsız Silifke Erdemli

Bu haber kez okundu.

TOROSLAR BELEDİYESİNE YENİ HİZMET BİNASI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediyenin yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “Bakanlıktan iznimiz geldi. Çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah birkaç ay içinde işlemleri tamamlayıp belediyemiz uhdesine yeni binamızı geçirmiş olacağız." dedi.  

  "Daha iyisini aramak, bulmak vatandaşımıza getirmek bizim görevimiz."

Toroslar Belediyesinin Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yapıldı. Yunus Emre Kültür Merkezinde, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, sosyal belediyecilik çalışmaları hakkında konuşan Başkan Yılmaz; “Gönül Bağı Projemiz ile kurduğumuz sistem, her geçen gün daha da oturuyor. Bunun en büyük örneğini 17 günlük kapanma döneminde yaşadık. Yaraları birlikte sardık. Hemşerilerimize her türlü sıkıntınızda '444 41 33' numaralı telefonumuzdan bizi arayabilirsiniz dedik. Ve 60 binin üzerinde çağrı aldık. Yaklaşık 50 bin gıda kolisi dağıttık. Bu projenin geri bildirimini çok güzel aldık.” ifadelerini kullandı.

  “Yeni hizmet binamızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor."

 Toplantıda belediyenin yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini de vurgulayan Başkan Yılmaz; “İsteğimiz 2022 yılında hizmete açmak. Yeni hizmet binası ile vatandaşımıza daha ferah, otopark sıkıntısı olmayan, merkezi, hizmet kalitesi daha yüksek, aynı zamanda personelimizin de birbiriyle daha koordineli çalıştığı bir ortam sunacağız. Bundan heyecan duyuyoruz. İnşallah o gün geldiğinde açılışımızı birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.